tisdag 8 juni 2010

Plus och minus
Ännu en dag med ondska i rumpan - fick en "akut"-tid hos läkaren för cortisonsprutor och det börjar kännas lite bedövat i rumpleden nu, gött !
Före läkarbesöket så hann jag med ett besök hos Cambridgegubben för att köpa nya påsar och för att väga mig, så jag haltade in på kryckorna och tog av mig allt som vägde mycket (skor, jacka osv) och vågen visade på -2 kg sen senast, och då har jag ändå varit på semester och ätit vaniljpastejer och druckit vin, YES !!!
Så sammanlagt på 6 veckor är det nästan 10 kg som har försvunnit, på blandad kur med Linas matkasse och sallads/protein-orgier emellanåt.
Det har inte gått ngn nöd på mig men jag är jäkligt sugen på pommes frittes från Donken.
För första gången så har jag köpt en våg (har aldrig velat ha en tidigare-men nu är det skitkul) på Åhlens för de hade halva priset på den, och den är inte så blå på riktigt utan lite mer turkos.

Så för att belöna mig själv/trösta mig själv så fick det följa med två doftljus hem från butiken Anna K i JKPG. Tog en ny doft som hette Tutti Frutti - underbart söt, sliskig och fruktig samt ett med vindruvsdoft som känns lite mer raffinerat i doften.
Adios !

6 kommentarer:

 1. Hej! Vad hände med min kommentar??...bidde det inget? Skrev i alla fall att ..shit va du har gått ner i vikt!!! Bra att du belönat dig med doftljus!:)..undrade oxå om du fortfarande är intresserad av en tygväska gjord av kökshanddukar??..har inte glömt men inte sytt än!:) Kram

  SvaraRadera
 2. Återkommer då den är klar..för påseende!:)

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Oj, 10kg är ju görmycket!! Fasiken vad duktig du har varit!! I admire:)
  Klart du skulle ha de fina doftljusen som belöning!


  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej,

  Fy så trist, ring butiken i morgon det är Lena som jobbar hon är bra att ha att göra med.

  Inte ska du behöva betala för något sådant. Förklara hur det ligger till, kanske kan vi sända med bussgods en ny till dig jag tror det är bättre. Hade boken klarat sig?

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 5. Vågar inte gå in på Anna K sen jag gjorde en elefant i porslinsaffären där och rev hela blomsterdekorationen utanför dörren :(, men Yankee Candle är bra tröstköp!

  SvaraRadera
 6. Ljudhitler, hihi! Kan tänka mig att din P gärna går o botaniserar på Typ Hi-fi klubben o såna affärer;)

  Dumrumpa som inte slutar göra ont:( Hoppas det blir bättre snart!

  Ikväll ska vi åka o vaccinera Gösta, ska bli spännande o se om vi får in honom i åkburen vi köpte på Ica Maxi igår..

  Kraam Jenny

  SvaraRadera