torsdag 24 juni 2010

Det här är inte klokt !!!
Oh my god vad det pirrade i magen när jag gjorde det dagliga besöket på Trendenser och såg detta ...

Grattis till vinnaren av Nespresso CitiZdot. Nu har Nespressos jury utsett vinnaren i tävlingen av The Sartorialists version av Nespressobryggaren CitiZdot. För att illustrera kaffets roll i en urban livsstil har Nespresso som sagt samarbetat med den välkända fotografen Scott Schuman med bloggen The Sartorialist och Garance Doré med den franska bloggen Une fille comme moi. Stort grattis till Malin Björling som vann för sin motivering:

"Livanto i gyllene förpackning med ljuvliga aromer som sprider sig ända ut i trapphuset är min favorit. Vi har en Citiz sedan i somras och företaget har lyckats med precis allt: smak,design,reklam (Mr.Clooney är lika het som Ristretton) och kundfokus. En ny maskin till köket och den gamla "leasar" vi ut till mina föräldrar så de får lära sig att dricka ett gott kaffe"
Tackar Nespresso allra ödmjukast och lyckligast och till Frida som anordnade tävlingen.

3 kommentarer:

 1. WOW, va kul! Stort grattis! Snyggt jobbat!:) själv var jag lycklig över ett litet armband som jag vann som kom med posten idag och så kom även favvotidningen Lantliv m nytt nummer i lådan! :) Oj, va härlig päls katten har..det var nog skönt ändå att bli av med lite! Ha en härlig midsommar med din kaffemaskin!:) Kram

  SvaraRadera
 2. Halloj Sweetie!
  Men gud vad kul att du gick o vann den fina Nespressobryggaren!! Vilka fina grejer du vinner, först strandstolen o nu den här!! Grattis turgumma där:)

  Klart du o P ska ha ett eget Kråkbo o där ska ni bo som äkta makar;)

  Ha en riktigt trevlig midsommar önskar Jenny, Peter o Gösta! (o Tindra oxå fast hon är hos sin mamma den här veckan)

  Kraam!

  SvaraRadera
 3. Grattis vännen min!!! Åh vad kul och jag ser fram emot att få provsmaka lite kaffe nån dag på finaste balkongen.

  Kram och lovely midsummer till dig och P och kissarna!!!

  Kramen

  SvaraRadera