söndag 27 juni 2010

En skön helg till ända

Vädret = soligt
Maten = rökt Vättersik med romsås
Livet = perfekt

Har varit i Mullsjö hos mor och far då det är så himla skönt att komma ut i en trädgård istället för att sitta en hel dag på en stekhet balkong och maten vi fick till lunch är en riktig sommarklassiker för oss, mammas goda romsås som det inte finns ngt recept på (olika smak varje gång men alltid lika god) och rökt sik och färskpotatis, inte illa.
Sedan blev det lite hängmattemys och efter det hemfärd till stan där vi tog med fluffbollen Uno på nya äventyr ner till Vätterstranden, han var skeptisk dock.
Lite för mkt vatten och sanden kändes nog mest som världens största kattlåda. Han höll väääldigt låg profil.

5 kommentarer:

 1. Ni verkar också ha haft det mysig!
  OCh STORT grattis till vinsten av Espresso-maskinen hos Trendenser.

  Kram SOfie

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder, er helg verkar ha varit bra. Vi har haft storm och kyla - HUA!

  Ja en sådan bok vore kul, eller så ett café på Mallorca så jag slipper frysa :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Halloj M!
  Vilka fina bilder! Ni får ta med Uno till Vätterns strand fler gånger så kanske han blir lite mer relaxad:)

  Peter pratade med sin mamma i telefon ikväll o hon frågade om det inte var dags att vi skulle gifta oss snart??! Joo, jag väntar bara på ett frieri ropade jag i luren! Det är "stackars jag o Malin" som inte blir gifta retade jag Peter när de lagt på;) Jag föreslog att vi skulle ha dubbelbröllop med dig o Philip, gärna i Jönköping, där är det så fint:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Hallå raring...Tack för dom fina orden hos mig, men stämmer nog inte.Hm ja blutsaft eller skumpa asgarv......Skrattade gott när du skrev det hos mig. Känner mig lite piggare ikväll. Imorse var jag helt sänkt men jag kommer igen hihi... Mums det lät gott. Kan tänka mig att han var skeptisk mot stranden hihi....Men skönt att komma ut. Visst är en stekande balkong hemsk i värmen men underbar i skuggan när det är svalt. Ha det gott vännen/ Kramkram A

  SvaraRadera
 5. Goa kisse, vilka härliga bilder.

  SvaraRadera