fredag 18 juni 2010

Love émHar fått en krya på mig plåtlåda från kompis-Malin och jag älskar alla lådorna från Dixie och jag älskar henne, tack snälla du, det var precis vad jag behövde då.
Nu känns det faktiskt riktigt bra i häcken och då blir jag sååååå lycklig.
Lycklig blir jag över mina vänner och min familj som bryr sig om mig, ibland tror jag att ingen fattar hur jobbigt det är med rumpvärk, att de tror att jag hittar på, samt att jag faktiskt oftast försöker bita ihop och jobba å ta i som vanligt - men så ibland går det inte längre och det gör så ont så att jag bölar i sköterskereceptionen bara för att hon såg hur ont jag hade och att hon sa "lilla vän" till mig. Jag är verkligen en på/av människa.
Och vilken känslochock jag fick nu när jag tittade på bröllopskonserten på SVT när tenoren Lars Clevenånting sjöng Nessun Dorma på det mest fantastiska sätt, jag började nästintill hyperventilera och tårarna sprutade vid "Vincerro"crescendot. Oh my god ! Har ngn hört talas om den mannen tidigare?
Visst är det roliga bilder på lådorna , jag vill ha thé, kaffe, kakor ja allihop tror jag.

2 kommentarer:

 1. Dom är så söta dessa lådor, jag brukar kika på dem när jag är i Luleå för där finns en affär som har dem.

  Nå, den soliga-energin kommer väl så småningom...det är efterdyningar av det som hände i höstas/vintras. Jag har svårt att gå vidare helt enkelt.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Hej!!

  Ja lådorna är för söta!!
  Har ju en rygg som spökar ibland.. så jag vet hur det kan kännas, sitta ligga stå allt är pest...

  Ha en sköner helg, kram Camilla.

  SvaraRadera