onsdag 19 augusti 2009

Svenskt tenn
Jag tycker om tennljusstakar i gammal stil ( 1920-30-tal) och det finns hur mycket som helst att buda hem på Tradera, men det roliga är att alla skriver i annonsen att grejerna kommer från Firma Svenskt Tenn då det står stämplat "Svenskt tenn" i botten på nästan allt svensktillverkat tenn.
Och det är mycket sällsynt att några Egyptiska ljusstakar eller Barolo-skålar från Svenskt Tenn-butiken läggs ut på ... hmph Tradera ...
Men ... jag vet inte var jag ska hänga lampetterna? De har så himla fint "skadat" glas, och är från 1910 om jag minns rätt, men de är ganska små och vi har så stort och vitt på alla väggar så de känns fjuttiga när jag håller upp dem.
Well, det löser sig nog .
Ett annat Traderainköp jag gjort utan tanke och mening var en Ögoncacao-burk i guldbrunt = skitfult !!! Den finns i en sällsynt vit/svart variant oxå och den hade ju varit roligare att matcha ihop med tavlan i vardagsrummet ... tänk en liten grön planta i en sådan burk, det skulle vara snyggt.

2 kommentarer:

 1. Halloj!
  Snygga tenngrejer!! Ja, saker från firman Svenskt Tenn hamnar nog inte på Tradera;)

  Ethan ligger som en prins där på din fina omklädda stol! Ögonkakaosymbolen är ju en riktig designklassiker, tavlan passar bra där ovanför pallen:)

  Kraamis Jenny

  SvaraRadera
 2. Tradera har en hel del fina saker, men jag är så himla rädd att bli lurad...förr eller senare åker man nog dit. Speciellt när det gäller Mollykläderna.

  Ja ser du tre norrländskor virra omkring på Formex så är det vi ;0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera