lördag 1 augusti 2009

Kolla vilken söt !
Jag fick av min faster en riktig vintage-bricka från England med tre ful/söta kattungar på. Det är precis som med gamla vykort på hästar och katter, det är rätt fula foton de tryckte upp i stora upplagor tex hästar med hjorthals (mkt vanligt på vykort-inte lika vanligt på riktigt) och katter som är helt vind-tiriga och ser lite bakom ut. Nåväl jag tycker att brickan är fabulous i sin gamla fulhet, tack Lotta !
På mellanbilden blir Gobi "busted" när han dricker vatten ur kastrullerna på spisen, vi häller i kallt vatten när vi använt plattorna för att kyla ner dem så inte katterna bränner sig om de hoppar upp, men vi ville inte att de skulle hoppa upp och dricka ur dem...

2 kommentarer:

 1. Hej Malin!
  Ja, Gobi ser allt lite skyldig ut, hihi:)
  Vilken cool retrobricka du fick!

  Har missat några inlägg ser jag! Vilken snygg kaffemaskin i rött ni köpt och så har du ju fyllt år oxå!! Grattis i efterskott!

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Ingen fara, jag har inte ens tänkt tanken att ta illa vid mig. Lukas har en gammal kotledsskada sedan hans tid som ridskolehäst. Det är av den anledningen jag är rädd att han ska behöva bära tungt.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera