onsdag 24 juni 2009

Vilken härlig dag
Solen har gassat från en klarblå himmel idag och jag har suttit på balkongen och läst min tantsnuskbok av Diana Gabbaldon ( inte bra men rolig ) och jag känner att det hettar lite på bröst och nos fast jag smorde in mig med Piz Buin ( eller Piss Brun som vi så roligt säger ... hm! ) Jag kollade ut över min älskade badpöl Vättern där det har varit smockat med folk som dessutom har badat ordentligt, inte bara doppat sig, alltså måste det ju vara en 18 grader typ i vattnet - så snart är det dags för premiärdoppet även för mig.
Jag är sugen på att köpa en ny servis för den jag har känns lite "out of fashion", men det är dyrt och jag vet inte vad jag vill ha ( jo förresten, jag vill ha en sådan som Kråkereds-Jenny loppisfyndade för några veckor sedan )
Min heter Elyssé och är från Rörstrand och har en platinarand som kracklar upp sig i micron när man glömmer bort att den inte får mikras, sedan är det ett mönster i lite grått/ljusblått.
Kompis-Malin har en fin limited edition- servis som jag tror heter Silvia, den är kalasfin. (sista bilden)

4 kommentarer:

 1. Åh så härligt det ser ut, vi har också varmt. Tokvarmt så för en hudcancer familj är det skuggan som gäller. Men det är härligt för alla andra som kan bada och sola...

  Hoppas du får brevet i dag :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 2. Ha-ha vi skrev nog hos varandra satidigt!! Tack för dina rara ord :0)

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Samtidigt ska det ju stå...

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. SÅ glad jag blev att du ville vara med och tävla hos mig :-) Håller tummarna för dig..
  Ny servis..jag får in "Bultande hjärta" en vit, rustik, lantlig serie med muggar, kannor, skålar och till och med fina mat- och vatten skålar till kisen eller hunden :-).Det finns också mattallrikar och assietter men de kommer lite senare
  Kram till dig och lycka till i min tävling - Lisa

  SvaraRadera