tisdag 2 augusti 2011

Det går inte att byta bort ...... vår utsikt över Vättern. Idag är det en regatta på sjön och folk strömmar till nu när det är badbart i vattnet. Vi satt där på förmiddagen igår och jag brände mig visst lite på ryggen, tar det lugnt idag med solandet. Inez sover förmiddag nu men vi tar nog en promenad så fort hon vaknar.

3 kommentarer:

 1. Fin! Mmm, Vättern är magisk, precis underbar! Er utsikt är grym, njut fining, njut. Bra att solen är framme, vill att ni ska ha mys o skönt ute. Var rädd om ditt skinn bara. Hälsa bäbis I att kräx går bort o att jag, hur lustigt det än låter, tycker det är lute mysigt att få ha hennes krix på mej, känns som att hon är med mej på nåt sätt. No worries! Puss o kram finaste!

  SvaraRadera
 2. Hej Sweetie!
  That view is to die for!! Ni bor verkligen underbart mitt i Jönkkä:)

  Vad bra att blöjorna funkar som de ska, på jobbet brukar vi prata om just det att de nästan är "för torra", man byter inte så ofta:)

  I morse åkte P iväg på en liten roadtrip norröver med lilla Suzukibilen (nu när han sålt hojen och inte kan ta den),något han velat göra jättelänge. Han ringde nu ikväll o hade tagit sig ända till Östersund,hihi! Han blir väl borta i några dagar..jag ska passa på att vila lite från penslarna jag oxå;) I natt blir det till att sova med lamporna tända, är såå mörkrädd;)

  Kraam J

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga sommarbilder från Vättern.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera