fredag 26 augusti 2011

Ska jag eller ska jag inte ?... köpa en Iphone? Har verkligen med hela kroppen visat mitt motstånd inför denna tingest inför sambo, familj och vänner ... och nu är jag nog snart där ändå i Iphone-träsket.
Det jag har emot konceptet är den totala besattheten alla visar sina älskade minidatorer, ett jäkla bläddrande i facebook och appande och den sociala samvaron minskar drastiskt när alla runt fika/middagsbordet tar upp sina Iphones och scrollar istället för att umgås. Skrattretande helt enkelt.

Men min mobil sjunger på sista versen (vilket Philip tror att jag bara hittar på för att ha en ursäkt till att köpa en ny) dålig laddning och full av Inez dräggel, och 3 har ett bra erbjudande med åtta månader för 149:- ist. för 299:-

Ska jag slå till eller blir jag lika knäpp som alla andra?

Förresten behöver jag regnkläder, stövlar och en ny klocka oxå.

6 kommentarer:

 1. hmmm..bra fråga! Jag är motvallskärring och köpte en helt vanlig knapptelefon i våras och det funkar bra tycker jag! Är för snål för di dära nymodighetera!:) Ha en trevlig helg! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Jag köpte min iphone framförallt pga. kameran i den. Jag glömmer jämt kameran hemma, och då är det så händigt att alltid ha en (bra dessutom!) till hands när E gör sig till :)
  Jag tycker absolut att du har gjort rätt val, och vilket fynd dessutom för det priset! Du kommer icke att ångra dig ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Nu har du ju den så varför inte en klocka å wellingtons me?

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Hej Sweetie!
  Klart du ska ha en! Själv är jag så oteknisk så jag nöjer mig med den enklaste modellen av mobiltelefon, jag ringer o messar, that's it;)

  Pussa söt Inez från mig! Gösta o Elvira hälsar till Uno o gänget!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. jaha ja, ja nu sitter du där o bläddrar på facebook....

  SvaraRadera