tisdag 16 augusti 2011

Lite bilder från i lördags

Vi hade hej då party för kusin Linn och hennes pappa Peter som åker till Afrika imorgon i 4 månader. De hade lagat etiopisk pepparkyckling som vi åt ute på gården, gott och mysigt. Hoppas att de får se många vilda djur, det är en dröm för mig med att få göra det. (inga vilda ormar eller spindlar dock)

3 kommentarer:

 1. Vilken fin o kärleksfull bild på dej o Linn. Vacker o rörande. Ååå, vilket äventyr de ska ha, så roligt för dem! O inez är söt som vanligt.
  Pussegull

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder! Du och din mamma är så lika varandra:)

  Vad spännande att flytta till Afrika i några månader, det låter som ett riktigt äventyr!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Det är även en dröm för mig, att få se lite vilda djur (förutom ormar och spindlar!).
  Jag har sagt till min sambo flera gånger att jag så hemskt gärna vill åka till Afrika. Kanske inte den ultimata semesterturen med en liten dock :p

  Ja tyvärr så är det ju ett måste att åka till Härnösand. Jag studerar till grundskolelärare och har 1 år kvar. Så den här terminen ska jag skriva mitt examensarbete och sen vårterminen blir det lite mer praktiska grejer så som lek i klassrummet :) Vad jobbar du med förresten Malin? Det har jag nog aldrig frågat :)

  Var glad att du inte har en liten bajamaja i stolen än ;) Hur går det med Inez och hennes kräkningar då, är det fortfarande lika mycket?
  Hon är verkligen gudomligt söt din lilla pingla!

  Kram!

  SvaraRadera