söndag 28 augusti 2011

Skön helg











Åkte till Mullsjö för att måla om i P´s mammas hus medan mormor hade hand om Inez och det tog skitlång tid så det var så himla skönt å trevligt att sova över i La Casa di mammi och pappi , och idag var vi på hembygdsmarknad i Bjurbäck och i Näs. Passade på att kolla in min gamla favoritbadplats från min barndom men det var inte som jag mindes det riktigt - vackert men inte lika magiskt som för trettio år sedan.

Inez ville smaka tårta oxå ... men hon fick inte så stor bit som på bilden fast hon nog önskade det.

När vi kom tillbaka så kom mammas svamp-supplier förbi med flera liter kantareller och vi fick med oss lite hem så det räcker till två svamp-mackor eller fyra eller kanske till och med ... tio mackor !

3 kommentarer:

 1. Finaste familjen!!

  Visst är det kul att måla*fniss*..vad snälla ni var som hjälpte Ps mamma. Här har det inte blivit mycket målat, det har regnat av och till hela helgen. Igår var vi i Älvängen på brorsans kalas och efter det blev det middag och bastu hos mamma o pappa. Trevligt!

  Vi hörs!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Så söt lillan är. Ser att du haft en skön helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Det är så gott med kantareller! Vi ska ta och rensa våra ikväll när lill'pluppan har somnat och sen blir det nog en och annan kantarellmacka för oss med :)

  Oj oj så stor hon har blivit er Inez! Hon är himlans så lång! Hur lång är hon nu? :)
  Vi ska på vaccination, vägning och mätning imorgon. Första vägningen och mätningen för sommaren. Ska bli himla kul att se hur stor E har blivit under sommaren!

  Ja en väldans nice suprice! Huvva! ;) Det konstiga é att hon pruppade en hård liten boll på morgonen, men sen kom det där filmjölksliknande under kvällen. Inte så mysigt direkt! Ha ha! Det är inte klokt vad man håller på, men bajsa vill man ju att de ska göra. Är hon mycket hård i magen er goding? Ebbis var jättedålig på att utföra nummer 2 förut, så vi fick råd av barnmorskan att ge henne lite lactulos varje morgon. Det funkar sisådär med det kan jag säga ;p

  SvaraRadera