söndag 21 augusti 2011

Riddarspelen på Visingsö

Jag tog Inez i vagnen och for ut till goda vännerna Jennie och Magnus på Visingsö tillsammans med kompis-Malin och hennes familj för att kolla in tornerspel och annat medeltidsspektakel mest för att småkidsen gillar riddare och prinsessor och sekundärt för att hästarna är fina ... eller mest för att de är så roliga att umgås med ( J och M och K-Malin givetvis, inte hästarna)

Inez ömsom sov, åt, gormade på hästarna och skrattade åt Hedda-hunden, och hon hade en rolig dag tror jag, och efter riddarspelen så åt vi goda kräftor hemma hos J och M, en underbart solig och najs dag.

1 kommentar:

 1. Fina lilla I! Jag blir så avundsjuk att du får pussa och krama på henne där och nu :)
  Det är så fruktansvärt jobbigt att vara ifrån E, mycket jobbigare än att vara ifrån sambon ;)
  Men bara den här terminen är gjord så kan jag bannemej slappna av sen igen.

  Ja jisses, våra färgstarka och mörka flickor lyser verkligen upp den gråa vardagen! :) Vi har haft en väldans tur som har fått såna fina töser!

  Nemen vad roligt med en liten "tvilling" :) Vi kanske får ta och komma och simma lite med er någon gång så vi får träffa tvillingen hennes.
  Går ni ofta på babysim? Jag hade velat gå med Ebba, men vi har så långt och sen skriker hon dessutom som en liten minigris när hon hamnar i badet. Inte så kul :(

  Ha det underbart!
  Kram!

  SvaraRadera