lördag 13 augusti 2011

Sista semesterveckan...... för Philip, och det har varit både solsken och regn. Kanske inte den bästa semestern för vår del, ett dödsfall och begravning sätter stopp för de flesta roliga semesterplanerna och vi får försöka hitta på något roligt framöver istället.

Nästa helg är det riddarspektakel och kompis-Jennies födelsedag på Visingsö så det blir kul att komma ut till öa och hälsa på och i september kan det bli en tur till Stockholm (som vi hade tänkt åka till förra veckan, men det är ju fint på Djurgården även på hösten)

Inez gör ju att alla dagar blir skoj i alla fall, snart är hon 6 månader och det känns som att det går fort nu, snart kryper hon och ... börjar gymnasiet !? Så fort går det kanske inte men ändå ...

Igår hade vi en trevlig kväll med våra kompisar som flyttat hem från Norge till Jönköping, pizza istället för flyttgröt och tjo å tjim med alla barnen, känns bra att ha dem här i stan igen.

Och idag ska vi på ett HEJ-DÅ-PARTY för kusin Linn och pappa Peter som reser till Afrika i fyra månader, sorgligt men ändå spännande att höra om deras kommande äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar