söndag 31 juli 2011

Härlig födelsedagIgår fyllde jag år och blev så mysigt firad av Philip (och Inez) med frukost på sängen, rosor och paket.

Ett lyxigt och mycket välbehövligt presentkort på Underklädeskompaniet satt som en smäck och jag bjuder på min fula morgonlook.

Efter lite matning av Inez så föreslog han att vi skulle åka till Göteborg en sväng så på en halvtimme var alla tre färdiga och nerpackade i bilen och så for vi iväg.

Och som ett under så sken solen från klarblå himmel och jag hade Jönköpingskläder på mig (dvs svarta hellånga leggings och svart tunika = VARMT !) så jädrar vad jag svettades.

Gick från Lisebergshållet ner mot stan och kikade i lite affärer innan vi bestämde oss för lunch på ett tapas-ställe och maten smakade supergott.

Sen bajsade Inez ner sig, mig och Philip ...

Efter den lilla incidenten så gick vi avenyn upp och käkade glass och lit mjölk och sen for vi hemåt igen via kvällsmat i Mullsjö.

En toppendag helt enkelt.

4 kommentarer:

 1. Hej Sweetie!
  Vilken härlig födelsedag!! Attans vad synd att vi var upptagna, hade varit kul att gå på stan med er:)

  Men Inez då:) Var det en Liberoblöja som inte höll tätt??;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott malin!! :)
  Kraam Lovis <3

  SvaraRadera
 3. En helt igenom fantastisk födelsedag mao och grattis igen finaste <3!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott på din födelsedag! Det låter (och ser ut) som om i hade en riktig toppendag med din fina familj!! :)
  Det lät däremot inte som någon höjdare att springa runt i helsvart en sån varm dag ;)

  Har hon gått och blivit en liten bajsfröken eran goding också? :p
  Jag tycker inte att Ebba gör ngt annat än pruppar och har sig. Och ofta är den där jäkla blöjan full me äckligt snusk på mornarna ;) Men de är söta ändå och kg kan inte sluta upp me att bli mer å mer kär i lillan för varje dag som går.
  Gud så stor hon har blivit Inez, det går ju så fort!!! Och fortfarande lika söt, om inte lite sötare (om det går?) :)

  Ååh jag är likadan! Det är jätteskönt att ha barnvakt och möjlighet till att åka bort. Men jag är en riktig hönsmamma, varje gång kommer gråten i halsen, ett och anat samtal till hennes farmor blir det och så fort morgonen kommer SPRINGER jag till svärföräldrarna för att hämta hem skrållan :)

  Jocke smålänning, Jadu han är en legendar här uppe ;) Han är en riktig hejjare på att skjuta...så han kör en uppvisning på Fäviken varje år. 18 år har han vart där nu, den lilla farbrorn :) Du får komma upp nästa år så får jag ta me dig dit ;)

  Har ni haft någe fint väder alls där nere de senaste dagarna? Om inte så skickar jag gärna ner lite till er. Jag börjar redan längta efter hösten och dess lite kyligare dagar ;)

  Kramar! (jasminek.blogg.se)

  SvaraRadera