onsdag 6 juli 2011

Vill ha sol och badDet börjar dra ihop sig till semester för Philip och planerna är ... NONE !

Kan tänka mig lata dagar med sallad och gofika på Vätterstranden men det kräver sina grader i luften då Vättern lätt kvalar in som Sveriges kallaste sjö.

Men det är himla vackert och stranden ligger precis utanför våran lägenhet så valet är ganska lätt.

Vi gick dit en sväng förra veckan med medhavt kaffe, kex och en bok och lite mys fast det började regna rätt snart så ihop med allt igen och knata hem till balkongen istället.

Ha det gott.

1 kommentar:

 1. Ni får komma hit till Jämtland Malin på semester, här är det högsommar nu! 27grader hade vi i skuggan idag, inte kattskit det inte :)

  Jag vet inte vad det var som spökade i Ebbas mage. Hon har ätit gröt nu ca 2ggr/dagen och sen lite småportioner av majspuré och morotspuré i 2 veckor...+ att vi bytte ersättning till 2:an. Hon har inte reagerat alls de andra dagarna, men inatt hade hon väldans ont stackaren! Och jobbigt är det när man inte vet man ska ta sig till för att få bort det onda. Lättsammare vore det om hon kunde prata.

  Nemen var den slut? Och jag som var så snabb med att svara dig då! Jag har inte ens fått hem min jacka ännu, så frågan é om det kommer någon eller om det kommer hem ett fint brev "tyvärr, din vara är slutsåld och återkommer inom kort". Det återstår att se!

  Men oj oj, är det sån skillnad på våra flickor?! :) Hon är en riktig liten goding din Inez :) Men vilket datum är det hon är född nu igen? Ebba var väldigt liten när hon föddes...tror jag iaf :p Ha ha! Hon var 49cm och vägde 3110g. Så för oss har hon ju gått och blivit en riktig liten klumpidunsa :)

  Jasmine (jasminek.blogg.se)

  SvaraRadera