torsdag 28 juli 2011

Jag orkar inte se på tv ...... på alla svältande små barn i Afrika, utan att få en klump i magen och gråta en skvätt. Jag har autogiro på 100:- /månad till Unicef sedan lite mer än tio år tillbaka och det påverkar ju inte min ekonomi ett dugg utan jag ska istället höja upp det lite till.

Offra gärna en lunch/fika ute eller ett läppglans eller varför inte ett glansigt magasin + en flaska bubbelvatten och ge den slanten i gåva till:Man känner sig lite bättre till mods efteråt, jag lovar.

2 kommentarer:

 1. Usch den där klumpen kommer i min mage varje gång jag ser de där reklamerna också! Kanske skulle jag ta och bli en bra människa jag med och skänka en slant i månaden? Som du säger, det är väl ingenting man tar skada av eller som man skulle märka av egentligen.

  SJÄLVKLART vill jag ha rapporter om er lilla Ajnis-Hajnis (vilket härligt smeknamn förresten!) :) Min adress är: jassmine_k@hotmail.com.

  Min svärmor har vart på oss i MÅNADER (ja, sen den dagen Ebba föddes kan jag känna) på att vi ska sätta ut en bild. Bättre sent än aldrig ;) Nu är hon nöjd iaf!
  Och gåstolen - vilken hit! Det är så skönt också att kunna sätta ner lilla busan i den och hon får göra av med en massa överskottsenergi, som hon inte verkar kunna i våra famnar :) Hoppas er lilla goding kommer gilla den lika mycket som vår gör! :)

  Sov gott inatt Malin!
  Kram!
  (jasminek.blogg.se)

  SvaraRadera
 2. Tack för din bloggpost, den betyder mycket. Och vad roligt att höra att du har varit Världsförälder i så många år. Om du är intresserad av att blogga mer om barns rättigheter, kika in på denna sida: http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge

  Tack för att du är med oss i kampen för varenda unge och ha en härlig helg!

  SvaraRadera