onsdag 5 januari 2011

De första bebis-sakerna = check !






Jag och mor min körde lite offroad ut i ingenstans (Borås) och köpte en barnvagn hos en asatrevlig familj och den var kanonfin !
En Brio Sing kombivagn i svart (antingen blir barnet Emo eller Di Leva-kopia som motreaktion) som vi fick av mor och far, tack snälla.
Vidare till Knalleland men det var ju inte ngt att hänga i granen så färden gick mot Gällstad och Lager 157 där vi hittade bebiskläder från bl.a Lundmyr som inte kostade många kronor.
Det är ju ungf. 1½ månad kvar så jag ska försöka stilla mig, men jäklar vad kul det är att handla bebissaker.
Före jul så hade jag turen att vinna ett presentkort från webshoppen Darling Things genom bloggen Peppar&Vanilj och jag valde detta gulliga påslakanset från danska Hollys vitt med ljusgrå fyrklöver på och det passar superbra till inredningen i vagnen, tack för vinsten !





4 kommentarer:

  1. Hello Dear!
    Jättesnygga grejer!! Cool vagn oxå (hihi,Bebben Emo eller DiLeva kopia, du är rolig du;))!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. hej gumman! men åhhh vad skoj att handla bebiskläder och vad mysigt med en barnvagn!! liiite avis är jag nog iaf;-) stor kram!!

    SvaraRadera
  3. Emo-bebis är helt ok för mig, fast blir det inte lite meckigt med vitsmink och dysterkvistig uppsyn hela tiden? Svart är supersnyggt och stylish tom Me & I kör svart till kidsen numera. Jag ska blinga upp bebben med lite terrible colours och en kaftan om det blir för mkt svart.
    Love Lundmyr!!!

    SvaraRadera
  4. Hej! Tiden springer iväg nu och snart är det dags för dej. Vad fina saker du köpt. Titta in hos mej får du se alla mina katter nu.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera