lördag 29 januari 2011

Det här måste vi göra om ...

... en bloggträff som ändå inte är en bloggträff är rätt coolt, nervöst och jäkligt kul.

Har följt Kråkan aka Jenny och hennes blogg i 1½ år och med tiden så har det känts som om man blivit "vänner" på riktigt, inte så att vi byter värsta hemligheterna med varandra utan mer att vi har koll på det vardagliga och trevliga som sker i våra liv.
Och idag kom hon, P och sweetie T och hälsade på oss "in real life" !
Det är så häftigt att träffa folk som man tycker genuint bra om, normala, smarta och roliga dessutom och som jag (och min P) verkligen vill träffa igen.
Efter lite visning av katter och lägenhet så åt/fikade vi och vi fick de finaste paket med babytofflor, skallra och nalle samt lyxiga doftljus från Lexington (hon är inte vetig), och jag blir blyg av glädje av så fina saker. ( sen fick vi några kubik hemligheter oxå som kommer att komma väl till pass - tack för alltihop)
Så, när räkan har ploppat ut ur magen och blommorna slagit ut på marken osv så tar vi bilen på en roadtrip västerut och kommer och hälsar på er.
(att jag skrev att det inte var en riktig bloggträff var ju att det inte bara handlade om att träffa bloggflickor med samma intresse utan om att få träffa sambos och barn istället, det var det som kändes extra spännande och pirrigt)
3 kommentarer:

 1. Ja det måste vi göra om!! Supertrevligt var det ju!! :) Ser fram emot ert besök här på Kråkered sen när ni är 3:)

  P o T läste ditt inlägg med ett stort leende på läpparna!

  Kraaam från oss, nu ska vi snart iväg på Agnes kalas!

  SvaraRadera
 2. Så kul med bloggträff!:) Vilken fin tavla du målat till Tindra! Kram :)

  SvaraRadera
 3. Vilken supermysig bloggträff :0)

  Nej, det är bara Odd Molly för mig än. Jag äger 2 Chill Norway plagg och de är fina fast för mig går de inte att jämföra med Odd Molly. Mer en hjärtefråga tror jag :0)

  ~Ingrid

  SvaraRadera