lördag 8 januari 2011

Vårkänslor


Gobi har fått vårkänslor i kroppen och efter att Maja har bott här och väckt hans lustar så tycker han att det går lika bra att sätta på storebrorsan. Och han ger sig inte utan svansar efter Ethan från morgon till kväll och piper, humpar, biter i nacken och sen får spö av den tre ggr så store Ethan.
Pinsamma lilla skitkisse, sluta upp med de där fasonerna och bli min sötnos igen istället för marskatt.
I övrigt en dag i snoret och hostans tecken, hoppas att det lättar imorgon, får ont i magen varje gång hostan sätter in och jag tror att bebisen tycker att Nezeril smakar skitilla.


2 kommentarer:

 1. Hej Sötis!
  Hihi, Men Gobi,lämna stackars Ethan ifred;) Jag kanske ska skicka upp Elvira till er ett tag?? Fast hon är bara 5 månader flickebarnet,hihi!

  Ja, jag tror att du kommer bli en excellent "bullmorsa", vi kommer gärna o hälsar på snart! Vet att vi sa den här veckan men både P o jag har varit i nån slags ledighetskoma..lovar att komma upp innan Bebben kommer, jag har ena vindsförrådet fullt av blöjor:)

  Vi hörs!

  Förresten, orkar du med att göra tavlor nu såhär i slutet av the pregnancy?? Syrran o hennes Lars gifter sig den 12/2 och en av dina fina tavlor hade varit en perfekt present!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Klart att han/hon tycker det....det är ju skitäckligt med nezeril ;-D

  Skickar kryapådigkramen via cybern/caja

  SvaraRadera