söndag 9 januari 2011

Vill ha till bebis
Klart jag ska ha en metallicblank åkpåse till bebban när den kommer i feb/mars, såg de här fina från Brio (passar till vår Briovagn) men jag ska kolla priset först på Babyproffsen, visst är de coola!

5 kommentarer:

 1. Hej på dig, hoppas du mår bättre nu och slipper snörvla så mycket...det är svårt att sova ändå när man är i ditt välsignade tillstånd förutan att behöva kippa efter andan för att över huvud taget få luft...

  Mysig frulle ni hade det på tretton...gott..mmm.....

  men du...visst är de coola.....och alldeles säkert dyyyra...men vad gör väl det..klart bebben ska åka glansigt!!

  Ps. har du sett att jag har en till blogg...en tyst, ordlös..bara för ögat...
  välkommen... www.photobycaja.blogspot.com

  Eller kom in i min icketysta, ickeordlösa blogg och sjung lite vetjag..

  Kram/caja

  SvaraRadera
 2. hello gumman!! supercoola åkpåsar, me like!! angående din fråga så har våra olivträd mått utmärkt inne nu under vintern och inte många blad är tappade, men vi kanske bara har haft tur;-) det är iofs min man som sköter dem, så det kan ju bero på det oxå, haha...

  good luck med dina nu och take care!

  kraaaam s

  SvaraRadera
 3. *ler* ömka på du lite extra...det gör du rätt i! Angående det där med tårta...så är den nog "slut" nu... kika in hos Elle på www.inredning-utredning.blogspot och se om det finns några smulor kvar...annars får du snällt vänt tills nästa söndag! Vi har det riktigt trevligt vi som är på det "kalaset" och det bästa är att alla är bjudna och man kan "hälsa på" iklädd morgonrock om man så vill. Om du inte varit inne hos Elle innan så tycker jag att du ska gå in och få dig ett gott skratt.

  Sov gott/caja

  SvaraRadera
 4. Så häftiga! Ser ut som vuxnas sovsäckar!:) Ha det! :)

  SvaraRadera
 5. Halloj Vännen!
  Klart Bebben ska ha en sån cool åkpåse!! Superduperfin!

  Du, jag frågade ju om en tavla..kom ju på sen att jag kan kika i ditt galleri om det finns nån där så slipper du måla en nu med stora magen i vädret;) De som står till salu, finns de kvar?

  Kraam Jenny

  SvaraRadera