torsdag 27 januari 2011

Vi har köpt en fin skitbil


Dagen före julafton åkte vi till GBG och köpte en Renault Laguna som såg så fin ut i annonsen, väl på verkstan så stod den infrusen och översnöad i ett hörn och vi fick skotta fram den själva. Dörrarna gick inte att få upp utan verkstadskurden hällde på ännu mera varmt vatten över bilen och två dörrar gick att öppna ( och bilen fick ett ännu tjockare ispansar över sig eftersom han redan försökt töa bilen med många liter varmvatten ovanifrån)
Bilen startade och var skön att köra så vi tog den.
Väl hemma har vi fått reparera låset i bakluckan, köpa nytt däck och fälg för att klåparen i GBG hade borrat sönder ventilen på lättmetallfälgen och det var hela tiden pyspunka)
och nu senast så har generatorn pajat (och eftersom den stannade utanför en auktoriserad Renaultverkstad så var det ju lägligt att de får laga den idag - att det är JKPG´s dyraste verkstad är en annan femma, men pengar är väl till för att rulla eller ?! Ja, just det - det har visst kostat en utlandssemester för två i reparationer redan)

Summa sumarum : bilar är ett dyrt jävla gissel som man ändå måste ha !
(bilden har inget med texten att göra men kärlek är finare än bilar he he)

4 kommentarer:

 1. Halloj Sötisar, vilken fin bild! (Undrar vad Philip tycker om att bli kallad sötis?, fniss;)).

  OJ, det lät inte som nått höjdarköp! Ni skulle haft med er Peter när ni kollade bilen, han är jätteduktig på allt vad bilar heter. Han körde (i smyg hemma på gården när föräldrarna inte var hemma) och plockade isär motorer vid typ 12 års ålder:)!

  Snart ses vi, ska bli såå spännande!

  Kraam J

  SvaraRadera
 2. Men du...det måste väl finnas garanti?????
  Skitbil!!

  Kram/caja

  SvaraRadera
 3. Åh fy vilken otur! Usch för bilar...ingen kul kostnad! Nä, kärlek är bättre..håller med! Fin bild! :)

  SvaraRadera
 4. Hrm, jadu bilar är den sämsta sparbössan jag haft. Hmm... men ni är asafina på bilden och me miss u!

  SvaraRadera