måndag 24 januari 2011

Upp och ner i kropp och knopp


Att vara gravid har varit roligt nästan hela tiden, lite småskavanker som falsk blindtarmsinflammation och foglossning mellan varven har jag stått ut med utan större bekymmer men nu börjar det bli lite jobbigt.
Har inte ätit min medicin mot ryggreumatismen på snart ett år och smärtan i bäckenet känns mer eller mindre som konstant och kronisk. Efter att bebisen kommit ut så blir det medicinering igen full time så att jag förhoppningsvis får färre skov om året.
Det som jag är lite ledsen och bekymrad över idag är att reumatismen verkar ha vandrat till händerna och jag har smärta i alla fingerleder och svårt att knyta nävarna, och jag är lite orolig över det. Antagligen klarar jag mig en månad till utan medicin så det kommer säkert att gå över efter bebisens ankomst.
Det var min klagovisa för denna måndag och nu vill jag bli glad och lycklig igen. Tror att en liten runda på stan och kanske en fika med Åsa & kidsen får mig på ljusa tankar igen utan självömkan.
Ha en bra vecka ni andra.
(bild från nätet)

2 kommentarer:

 1. Åhnej så trist! Tur att det gått hyfsat bra hittills! Får du ta din medicin sen då du ammar? Kram :)

  SvaraRadera
 2. Hello Sweetie!
  Usch, vad tråkigt att reumatismen gett sig på dina händer oxå..hoppas du klarar dig tills du börjar ta medicinen igen.

  Har ni inget för er på lördag kommer vi gärna och hälsar på en sväng på dagen?? :) Jag mailar dig imorgon, ska gå o lägga mig nu är helt slut..

  Ska hälsa från Tindra, hon tycker att Uno har väldigt fin päls:)

  Kraam o godnatt!
  J

  SvaraRadera