söndag 22 augusti 2010

Varma mackor


Hade jag varit lite redig och hittat svamp i skogen så hade jag hellre gjort en kantarellmacka men som substitut till det så fick det bli räkor istället.
Tycker att jag börjar arta mig i köket och det är tack vare att vi har beställt mat från Linas Matkasse hela våren och med de recepten och ingredienserna så går det inte att misslyckas. Supergott och jag tycker att det är prisvärt med 750:- för 20 middagar, för hade jag handlat ihop maten själv så hade det bara slunkit med en massa onödigheter och för stora förpackningar av mat som jag får slänga.
Så om ni bor där de har utkörning så tycker jag att ni ska prova en gång iallafall och det kostar bara 500:- första gången, och jag GARANTERAR att ni blir nöjda.

2 kommentarer:

 1. En behöver inte vara redig (annat än i huvudet) för att hitta svampen i skogen. Lite hökögon bara.
  Jag ska fixa kantareller vännen jag lovar. Du följer med som sällis och jag plockar. Bra arbetsfördelning va?
  Linas matkasse tycker att Mullsjö är längre bort än Tjottahejti och joo jag kan hålla med, men blir lite småsur och får väl invänta att de upptäcker oss ute i obygden med då.

  SvaraRadera
 2. Halloj Vännen!

  Det där låter som en utmärkt idé, tänk vad mycket extra som slinker ner i varukorgen när man är o handlar..speciellt om man går dit hungrig:)

  Klappa Uno Linslus från mig;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera