tisdag 17 augusti 2010

Så var det igång igen
Semestern är slut och jag har träffat alla jobbarkompisarna igen och det är ju rätt roligt faktiskt, en stor del av livet är man ju bland dem och även om vi inte umgås så mkt privat så har vi ju en skön jargong och vi känner varandra väl.
I helgen så besökte vi en fölvisning för att kompis-Malins lilla Didrik skulle få poäng men det blev väl inte som vi hade tänkt oss utan de hittade lite "löjliga" småfel på den lille spjuvern som bara brallade och fjantade i manegen ( hade varit bättre om han lagt energi på att visa sin schwungfulla trav istället ) Nåja, jag tror att han kommer att bli en strålande dressyrstjärna när han växt till sig lite.
Idag är jag ledig och tänkte att jag skulle måla lite, det behövs lite kyla och grått väder för att vilja sitta inne och pyssla. Jag visar senare om det blev något.

2 kommentarer:

 1. Ja, visst är det trevligt att komma tillbaka till sina arbetskompisar! Det har blivit så att jag umgås nästan mest med mina arbetskompisar privat oxå!..blir lätt så. Så ni har trist väder idag...här skiner solen men jag jobbar ju iofs..satt ute på lunchen! Ha det! Kram

  SvaraRadera
 2. En väldigt söt liten spjuver tycker jag:)

  Vad synd med husen ni kikade på, förstår att du inte ville gå in i huset som luktade gammal sunkgubbe;)

  Mina närmaste arbetskompisar är en brokig samling gubbar (fast två av dem är mellan 25-30 så de får jag väl kalla killar, hihi!)i 50-60 års åldern..tur att chefen är tjej o i min ålder så man har nån att snacka inredning o sånt med;)

  Ha det bra!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera