söndag 23 maj 2010

Jobbveckan i Mullsjö över

Har varit i Mullsjö hela veckan med en grand finale i lördags, har röjt och fixat i mammas affär så att alla varor som finns kvar har ordnats och skyltats på ett bra och säljande sätt, för att underlätta för hennes två sista veckor med affären.
Hon har haft butiken i 31 år och det har ju varit som ett andra hem även för mig så lite vemodigt är det att affären upphör men jag vill ju att min mamma ska hålla ihop ett tag till som en glad pensionär så det är ju ett helrätt beslut att lägga ner den.
Vi har jobbat ihop i olika perioder och varit på otaliga Formexmässor tillsammans och haft JÄVLIGT KUL ihop, eller hur mamma?!
Sen blev det grill i Mullsjö med pappas 70-års present. Så gott så.

3 kommentarer:

 1. Hallå Snygging!
  Kul att få se en bild på dig nu efter några veckor med pulvret, du ser ju jättefin ut:)

  Oj vad länge din mamma haft sin butik! Förstår att det känns lite vemodigt att den ska stänga, men såklart ska hon hinna njuta av livet som pensionär oxå!

  Hoppas det går bra med husvisningen, du berättar väl om det var nått att ha sen?

  Nu väntar staketpinnarna o sen husstädning på mig..hörs senare!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Jag går in med din adress i morgon så det kommer i väg. Zinkschablonen med bokstäver fanns inte. Vill du ha den med siffror istället?

  Tänk, så vemodigt att helt plötsligt vara utan affären. Förstår att det måste ju kännas för er båda.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Hej! Måste kännas vemodigt att stänga affären efter så många år, men det är klart allt tar slut någon gång och din mor behöver säkert vara ledig och kunna göra vad hon vill om dagarna. Vad duktig du varit med ditt pulver och det verkar ju bra dessutom.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera