torsdag 20 maj 2010

-1,3


Sakta men säkert så minskar jag i omfång, äter två påsar Cambridge om dagen och en supergod middag på kvällen och vågen pekar nedåt, YES !
På tre veckor så har jag gått ner 7,1 tror jag men ett bakslag lär ju komma nästa vecka med semestern, jag ska hålla igen på sockret men mat och vin ska jag unna mig iallafall, sen får det bli ren kur när jag kommer hem igen.

Snart ska jag ut till Mullsjö igen, har jobbat i mammas affär hela denna veckan då vi har utförsäljning av rubb och stubb inför hennes pension (är hon så gammal redan?)
Jäklar vad det handlas, ingen kris här inte. Det är kul att jobba med sin mamma , det är 15 år sedan vi jobbade ihop i affären och det är lite mysigt fast jag skäller på henne när hon är virrig och sölig, förlåt !
Hopp in i duschen.
Ps. en fråga, är det ngn som vet vad det är för buske på bilden? Kompis-Malin undrar

7 kommentarer:

 1. Hej Malin!
  Vad fina tavlor du gjort till tvillingtöserna!

  Wow, 7,1kg redan! Vad duktig du är:)
  Tycker gott du kan unna dig lite mat o vin under resan;)

  Har koll på de flesta kusinernas namn, även om det är några av dem jag säkert inte skulle känna igen om jag såg dem på stan;)
  Några av oss bor i Sverige, en bor i Frankrike (och har en egen vingård..aaahh!) och resten i Finland:)
  Peter såg din kommentar om att gifta sig i kyrkan,hihi! Får väl se om han får tummen ur att fria nån gång först;)

  Ha det så kul med din mamma i hennes butik idag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för dina ord! :)
  Grattis till viktminskningen :) Jag har oxå börjat "shaka", men jag tar bara en till lunch. Har hållt på sen i måndags. Vet inte om det är rekommenderbart men jag hade kvar påsar sen förra året och tänkte att bättre så än inget alls! sen kör jag lite GI-aktig "mellis" och sen middag som vanligt.

  Vilka FINA tavlor du gör!!! Fin text oxå.
  Ha det gott på din resa!

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du varit (stort grattis!), det är alltid en farhåga att man ska få bakslag med semester och högtider. Men nu vet du ju hur du får bort det.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 4. Vad synd att din mammis butik måste stänga. Tänk att hon redan är pensionär:-)
  Kommer sakna hennes butik som funnits där så länge jag kan minnas.
  Ha det så gott!!
  //Kramis Linda

  SvaraRadera
 5. Botanik is not my cup of tea, men du är strong som fixar viktminskningen och du fixar det även om det blir najs-mys på semestern.
  Funkade tummehållningen!!

  SvaraRadera
 6. Jag jobbar i dag så jag plockar ihop det du ville ha och skriver att de får gå på posten på måndag. Kan du maila din adress? Ska vi skicka mot postförskott?

  De är pigga men lugna att rida på (något loja om man jämför med ett halvblod), de har i alla fall alla fyra hovar i marken om man säger så.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 7. Fasiken vad duktig du är med vikten, you go girl!! Cambridge verkar ju kanon, vet fler som har rasat i vikt av denna mirakeldiet, hihi...

  Stora kramen Sofia

  SvaraRadera