onsdag 9 november 2011

Nya bilder till mor och far ...

... som är på semester och saknar Inez heeeela tiden (?!?)
Här sitter hon i köket och äter en frukostmacka med hela kroppen, men gott är det.

3 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder på Sötnosen Inez!

  Hoppas hennes mormor och morfar har en trevlig semester!

  kraam från Kråkan

  SvaraRadera
 2. Jag blir så otroligt glad över att få se så fina bilder på er lilla tös :) Herrejisses vad med hår hon har! E's hår föll ju av ganska fort. Nu har det däremot börjat komma tillbaka, men väldans tunt och jag tror det börjar ljusna...hjääälp!!!! ;)

  Ja de är för underbara våra små glin! Och de verkar vara så lika. Glada fram till kl 16 och sen är det en surfia som "springer" efter mammas fötter :)

  SvaraRadera
 3. Nemen oj! Att gå på näsan var kanske ingen bra idé!? Huvva stackars liten. Sicken tur att tungan fick sitta kvar och att både mamma Malin och Inez lugnade ner sig tillslut! Jag förstår att du blev ledsen och orolig, det är inte kul att se sitt hjärta ledsen :(

  Ha ha! Jag har haft samma funderingar. Kommer det verkligen gå att ha julgran i år? Kanske inte en riktig iaf. Jag vill INTE ha en massa barr i hela huset (vilket det blir med gå-stolsrally och krypning)...eller i E's mun heller för den delen! Men man kan kanske ha en plastis och pynta den längst upp mot toppen? Ha ha! Tänk dig vilka fina granar vi skulle ha!

  Men gud så roligt med första ordet! :) Jag väntar med spänning på att föra höra Ebbas. Inget än, men hon jollrar på och "pratar" som aldrig förr. Kul!

  Ha en mysig helg nu familjen Körsbär :)
  Kramar från oss!

  SvaraRadera