lördag 19 november 2011

Ajniz - ska lära sig lite rythm & blues ...

... så vi köpte maraccas och ett munspel idag på Nya Musik - och som vanligt när det gäller Inez så finns det ju bara ett sätt att testa kvalite och känsla och det är ju att stoppa in dem i munnen och bita/smaka lite på grejerna. Inez ger maraccaserna 5 poäng av 5 möjlig men munspelet var lite töntigt, en svag 3:a, men det kan ändra sig fort om hon får smak för det eller inte.
Efter musicerandet så blev det en dubbel espresso på Lakatos, gott som vanligt och efter det promenad hemåt igen och lite mat till Så mycket bättre. Gillar Lena, hon verkar rolig och har självdistans. Idag var nog Timbuk2´s tolkning den skönaste och Etypes den i särklass sämsta men han verkar go å snäll ändå lille pöjken.
Imorgon är en annan dag, jag ska få sovmorgon (fast lär ju ligga vaken ändå när P är uppe med Inez, har lite sömnissues just nu tyvärr, både jag och Inez)
Ha en fin söndag alla !

2 kommentarer:

 1. Vad härligt med lite musik i ert hem :) Kanske är det dags att lära Inez hur bjällerklang ska spelas? Så kan ni ju ha en liten julkonsert för era nära och kära till första advent?

  Även vi har tänkt köpa maraccas till E. Men jag tror att det får bli en av hennes julklappar :)
  Visst är det härligt att i år få köpa julklappar till sitt egna barn och inte bara till alla andras? ;)

  Hoppas ni hade en superfin söndag idag! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hon kommer bli en multiartist liten Ajniz :) ser fram emot en duett med henne längre fram :D

  SvaraRadera