måndag 28 november 2011

ny bil och nya äventyr

Min käre P hade ögon på annat än trafiken framför sig härom dagen och smack så satt han i röven på en annan bil. Skamsen ringer han hem och meddelar att bilen har gjort sin sista kilometer och sen fick han skjuts av polisen hem.
Attans, så onödigt, omständligt och ändå så skönt att Inez och jag inte var med i bilen.
Nåväl, P klarade sig utan ont i kroppen och de framför oxå och försäkringsbolaget betalade snabbt ut pengarna och vips så tog vi bussen till Göteborg och köpte en ny bil av samma bilskojare som förra gången (bara ett år sedan)
Vi tog Swebus ner och Inez sov gott nästan hela vägen och busade lite med medpassagerarna och väl i Gbg åkte P till bilhandlaren och jag och I gick på stan.
Men ... nummer 1: jag hittar inte i den staden
2: det var lördag och julrush
3: hade mycket beskyddarinstinkt om Inez, tyckte att det var farliga saker runt henne hela tiden, spårvagnar, missbrukare och baciller.
Men vi frågade oss fram och fikade lite, shoppade lite och sen kom pappa P och vi gick till Texas Longhorn för lite käk. men då var inte lillhönan så samarbetsvillig så P fick äta medan jag tog henne i vagnen runt kvarteren i spöregnet och sedan bytte vi så jag fick äta min goda beef bontana ifred. Urgott men lite pinsamt.
Sen började det storma ordentligt och vi tog vår nya fina bil och drog hemåt.
Det var visst en turbobil och den går jättefort.

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt med en ny bil! Det vill jag också ha. Är det den fina blå på bilden som blev er nya ägodel? :) Läskigt att P krockade, men förbaskat skönt att han klarade sig utan några skador OCH framförallt att varken du eller Inez satt med i bilen.

    Ja vi har köpt en liten Stiga baby cruizer till E i julklapp. Jättebra med högt ryggstöd och en rem så man kan "knyta fast" henne :) De var inte så fasligt dyra heller, så en sån kan jag rekommendera! Vi har däremot inte prövat den än. Jag var hemskt sugen då snön kom, men det ska ju bli en av julklapparna. Hmm, hur ska jag kunna hålla mig?! Kanske måste ta fram den ändå och sen gå och köpa mig en snowracer så kan vi köra rally med våra småglin i backarna? :)

    Kram till er från oss!

    SvaraRadera