tisdag 8 februari 2011

D.I.Y mobil och annat jox
Har ju fått pysselmani så här på sluttampen av graviditeten och igår så sydde jag ett helt gäng hjärtan och gjorde en mobil, lite dyster i färgvalet kanske men vad 17, bebisen ska veta att livet inte är bubbelgumsrosa hela tiden ... skojar bara, ska göra färgglada hjärtan när jag köpt lite annat tyg bara.
Sen gjorde jag en bebisgirland som blev lite grov men jag kan göra en ny när jag vet vad le bebe ska heta.

4 kommentarer:

 1. Malin...... Så härligt att höra från dig, och snart är din lilla Heffa-klump huvudpersonen i ert liv! Underbart att läsa och se bilder 'hemma hos dig'. Jag pendlar mellan Upsala & Österlen, vilket gör att tiden inte räcker till. Tavlan till min Sara gjorde succé och nu skall jag spatsera runt 'i ditt cyberhem' och insupa baby-feeling för hela slanten.

  Love
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Hej M!
  Tänk om jag hade en promille av din pysselådra, hihi;) Finfin mobil och den där kaninlampan är så söt!

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Åh va mycket fint du har gjort å du som säger att du inte är nån pysslare! Lite tålamodskrävande är sånt där allt!..s läckert med det grönvita tyget! Kram

  SvaraRadera
 4. Men kära hjärtanes vad du pysslar omkring, du är ju underbar. Är det hormonerna som fått dej att ta steget ut i pysselvärlden tror du? Du har nog haft detta i dej hela livet men först nu blommar du ut (nu låt jag som en snusförnuftig äldre dam) Jättefint sötis!
  Mmmm, nu kan inte bäbben vara långt borta, jag längtar ihjäl mej!
  Älskar dej, som vanligt, var rädd om dej!

  //Å

  SvaraRadera