torsdag 3 februari 2011

Blandad kompott idag4 grader utomhus och isen slushas upp på Vättern - molto bene, betyder att det kommer att gå att bada i Sveriges kallaste sjö i sommar.
Hemma är det inte många knop gjorda, ska vara lugn och fin med lätt havandeskapsförgiftning i kroppen så det är ju tur att det mesta är färdigt inför bebisens utploppande, lite IKEA-inköp till helgen men efter det så är det bara att vänta (jag vet ju datumet he he)
Köpte körsbärskvistar, vita hyacinter och pärlhyacint på ICA och det gör rätt mycket för humöret med vårblommor inne nu, gosiga katter är oxå en stämningshöjare. Tandläkaren är det inte ! Ska dit i eftermiddag och laga en spräckt tand.

4 kommentarer:

 1. Var rädd om dig kära du....ser fram emot bebisbilder ganska snart tror jag ;-)

  Kram/caja

  SvaraRadera
 2. Vilka sötisar! Vilken fin tag oxå! Ta det lugnt och mys! Katter kan ju verkligen få en att ta det lugnt..har man fått en katt i knät vill man ju inte fösa ner den:) Kram

  SvaraRadera
 3. Hello Dear!
  Här är en till som vet datumet men my lips are sealed:)

  Blä för tandisbesök..hoppas det går bra!

  Skön bild på Gobi, där han ser så cool ut med den där fläcken ovanför munnen:)

  Kraaam från Kråkan

  SvaraRadera
 4. VAR ÄR MILLIE?????? Bara katter? Ingen hund, är du säker på att du fick igång henne efter mun mot nos metoden? Hahahaha hon är dyr i drift men jag lovar att betala hundbidrag. Kom på att jag har inte dig på min blogglista på bloggen,la till dig om det är ok...
  Kram A

  SvaraRadera