fredag 4 februari 2011

D.I.Y amningskudde

En bra preggo-kvinna reder sig själv och går inte och köper en amningskudde för 500:- utan syr en egen variant.
Hade ett IKEA-tyg hemma och köpte till lite vadd att stoppa den med och det blev ... ett monster !
Hur stor och korvig som helst men säkert bra som stöd när jag sitter på nätterna i gungstolen och ammar/sover. Priset blev ca 65:-
Sydde en kudde av en stuvbit från Mairo (Styvmorsviol) lägg märke till passpoalen !!! jag borde ha haft femma i syslöjd och inte en sketen tvåa. Priset för den kudden blev 29:-

3 kommentarer:

 1. Amningskuddar är skitbra, ursäkta uttrycket. Jag har en som asas runt i hemmet där jag befinner mig...jättebra när man har ont i kroppen och behöver kunna forma till för att sitta/ligga bra. Jag har för en timme sedan precis tipsat 4U2 om just en sådan.

  Vad mycket pengar du tjänade på att göra en själv.

  Kram/caja

  SvaraRadera
 2. Så läckert! Men du..har du till och med sytt på paspoalkant på den stymorsviolskudden? Styvmorsviol är förresten Ångermanlands landskapsblomma (min alltså:)

  Gissa om jag vill ha Ewa i Walla-kläder!!! Älskar de där med korsstygnsmönster och siffror med korsstygn!!..lite dyra bara :) Kanske kan sy mig en vinterkappa av pläden :)

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. ...här är förresten nysnöat...härligt med ny snö ovanpå isen som var! Blev lite jobbigt att åka skidor i nysnön dock men det blir nog bra så småningom!..ska nog bli liite till snö..

  SvaraRadera