söndag 18 oktober 2009

Spontanmiddag
Vaknade av ett sms i morse och fick frågan om vi ville komma på söndagmiddag på eftermiddagen hos J och M och det kändes så himla trevligt och spontant.
Men en närmre koll på Facebook visade ju oxå att M fyller år imorgon och det måste ju firas så det blev till att måla färdigt en tavla att ta med som present och den verkade falla i god jord ( fast jag har jäkligt svårt att ta emot beröm face to face, känner mig PRETANTIÖS och det vill jag inte så jag får väl sluta med att ge bort dem he he)
Nåväl vi avnjöt en underbart god middag med stek, mandelpotatis och blomkål , och till dessert glass med äpplehalvor i kaneläppelmust ... mumma !!!
Tack för ett härlig eftermiddag/kväll.
Texten kommer från Jannices sida Simplicity och den lyder " Livet består inte av att vänta ut stormarna , det handlar om att lära sig dansa i regnet"

1 kommentar:

 1. Hej kompis!

  Vilken fin tavla:) Vad gött att bli bjuden på middag sådär spontant!

  Tindra såg bilderna på Ethan häromdagen och hade en sån skön kommentar men nu minns jag inte var det var..attans! Börjar väl bli senil, hihi!

  Ha en bra dag!

  Hoppas ni hade ett trevligt kalas i Mullsjö, vad synd att Odd Mollyn inte var din mammas stil..skicka den till mig istället;)

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera