lördag 10 oktober 2009

Lustfyllt

klockan ringde inte idag så vi låg i sängen till halv tolv och sen hoppade vi frukosten hemma och åkte ut till Munkaskog istället.
Fullt av bilar på parkeringen men väl inne i fiket så finns det plats till alla besökare och som vanligt underbart gott i buffén. Vi började med tre olika hembakta bröd och till det brie, cheddar och ädelost med en marmelad med valnötter i bl.a.
När det sjunkit undan så blev det morotskaka, marängkaka med bär och turkisk yougurt och lite småkakor ... magen stod åt alla håll men ljuvligt gott alltihop !
Mellan varje gång vi åker dit så har hon skyltat om i lokalen och fått in nya varor till försäljning och även att jag inte har den vita franska stilen någonstans här hemma så älskar jag hur hon arrangerar allting i små grupper och stilleben, hon har mkt gott sinne för form Lena Ihrman.
Nu ska jag göra mig iordning för personalfest på Tokeryds herrgård, mer att äta alltså ...

2 kommentarer:

 1. Halloj!
  Hoppas ni hade en trevlig personalfest:)
  Vi är just hemkomna från 90-årskalaset, det var trevligt men väldigt städat. Hade ju hoppats få se gamla Selma dansa på bordet, hihi! Hon tog sig ett glas konjak när vi åkte så vem vet om de kommit igång nu;)

  Vilket mysigt ställer ni varit på, dit vill jag oxå åka!

  Ha det gött!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  så mysigt det ser ut på bilderna! jag vill med dit :)
  Bladen ska inte ha torkat när du trär på dem på ståltråd för då går de bara sönder! bäst är det att trä dem relativt snabbt efter att man plockat dem!
  Lycka till :)
  Ha en riktigt mysig söndag!!
  Kram
  Josefin

  SvaraRadera