tisdag 7 juli 2009

Vill ha del.2
Efter jobbet var jag och Philip på stan och gick in på IRE living på Barnarpsgatan och där såg jag den finaste Laminon jag någonsin sett ! Den var i svartbetsad bok och det mjukaste sadelskinnet man kan tänka sig ( vet inte vad det är för skinn men det är säkert från en gammal kossa)
Den kändes så modern och skulle passa in i vår stil här hemma och den kostar bara ... 14500:- plus pallen 4000:-, ett riktigt fynd he he.
Det blir nog ingen sådan i födelsedagspresent tyvärr.
Men jag blev glad när vi kom hem för där låg en ny Sköna Hem och väntade tillsammans med tidningen som jag vann av Lisa. Melaminmuggarna köpte jag på Clas Ohlson idag för 10:-/ styck och jordgubbarna ska jag gå och hämta i detta nu.
Förresten så gillar jag Swedeses klädhängare i både svart och vitt, kan tänka mig den oxå i paket.

3 kommentarer:

 1. Ojsan kostade visst en del..säkert jättebra kvalité! mums m jordgubbar! TAck för din snälla kommentar om mina rabarberfoton! Då blev jag glad! Hoppas du har bättre väder än mig för här regnar det.. Kram :)

  SvaraRadera
 2. Oh så snygg, kan förstå att du lägger den till din önskelista :0)

  Ja, försäkringar är dyra. Vi betalar runt 600 kr i månaden för sex hundar. På ett år blir det en del slantar, vi har kennelrabatt annars skulle man aldrig ha råd.

  Hästarnas försäkringar kommer ju till dock!

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Det funkade rätt bra med stämplarna på keramik...berodde lite på vad man stämplade på...släta ytor som fat och tavlor blir jättebra..får se om det blir lika bra när de glaserats bara... stämplade på en blomkruka oxå och den var nog lite för blöt fortfarande..blev väldigt otydligt..det blir spännande att se..var i alla fall skitkul att stämpla olika texter :)

  SvaraRadera