söndag 19 juli 2009

En trevlig åka bil dagI hällande regn styrde vi kosan mot möbelriket i Lammhult, det var jag, Philip, mor och systerdotter Ellen. Första stoppet var Svenssons och redan vid skyltfönstret började magen pirra ...
Det som möter en när man går in där är moderna klassiker, designikoner och ny snygg design från golv till tak, och det är inte många prylar som jag inte vill ha.
Hade tänkt att photoshoppa fram ett litet collage men jag är så kass på det så jag lägger in rätt många bilder i ett svep här.
Efter första stoppet så åkte vi till Norrgavel, och om jag ngn gång i livet skaffar ett sommarhus så är det bara med Norrgavelmöbler som jag ska möblera stugan med. Love it, men det funkar inte hemma i lägenheten med våra andra möbler.
På vägen tillbaka så åkte vi till kompis.Malin och Micke för en god fika och därefter hämtade jag mitt Blocketinköp, en nätt pianopall som skall målas svart och bytas tyg på. Vid hemkomst så annekterades pallen direkt av malliga kung Uno, fast dessförinnan visade Tjock-Ettan att den var perfekt som klösbräda, så det känns som att det får bli lite billigare tyg att klä den i.
Eller har ngn något bra tips på att förhindra klöseri ? I USA opererar de bort klorna på sina innekatter men det känns väl drastiskt även för mig, fastän jag önskar det ibland he he.
Glömde skriva att det enda jag fick med mig hem från trippen förrutom pallen var en grapefrukttvål och en örtsax som jag fick av mamma ( tack ) känns löjligt att inte köpa ngt men det blev bara inte så.

2 kommentarer:

 1. Kul att du vill tävla hos mig. Visst är de fina stolen samt soffan med trädetaljer. Har kikat och drömt om dessa själv. /Sofia

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Lyllos er som fick åka till dessa ljuvliga butiker!

  Hihi, Uno är min idol, han är såå coool där han sitter på sin "tron" :)

  Ha det gött,
  Kram Jenny

  SvaraRadera