lördag 11 juli 2009

Hej alla små skruttarJag är slö och apatisk efter en tuff lördag på jobbet, mycket turister som vill bränna stålars hos oss och mycket riv och slit i bikinis/regnkläder.
Efter en dusch blev det take away från Jungle Thai, goda men vansinnigt starka chiliscampi och ris i en grymt stor portion så det räcker till matlåda i morgon med råge.

Fick sms från amigosarna Mangan & Jennie som ville att vi skulle komma ut till deras hus på Visingsö i veckan, men vår semester börjar på fredag så det får bli senare, men det är mysigt att åka ut till öa.
Vi är väl inte så turistiga av oss men lite kyrkor och ruiner brukar vi kika på och har man läst böckerna om Arn så är det roligt att jämföra miljöerna i böckerna med verkligheten.
Den första bilden är så härlig för den visar hur slappt och trevligt vi har det när vi umgås, lite bakis efter ett midsommarfirande för några år sedan och att bara hänga i en solstol och snacka skit är guld värt.

2 kommentarer:

 1. Ååååh va mysigt det ser ut! Hoppas ni fortfarande har bra väder, det har inte vi!
  Tack SNÄLLA du för kommentaren om mina bilder! Blir såå glad! Detaljmänniska är jag, det har du nog rätt i!..sen hoppas jag lära mig mer om min nya kamera så det blir som jag vill! Det är ju såå roligt att fota! Ha det gott! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Ni ser ut att ha det mysigt o avslappnat med era vänner! Visingsö skulle jag gärna vilja åka till! Förra sommaren tog jag o Peter blomstervägen med MCn o körde bla igenom Gränna o ner till färjan men vi åkte aldrig över..det kanske blir av i sommar:)

  Ha en skön kväll,
  Kramis Jenny

  SvaraRadera