söndag 25 mars 2012

Vackert i Tutaryd

Har varit i vännernas nya hus långt nere i Småland och hälsat på idag och jädrar så fint de har hos sig. F gillar danskt, franskt och lite svensk bonnastil i en fin blandning. Kanske något för Lantliv att göra reportage om ?

7 kommentarer:

 1. Halloj M!
  Wow, vilket vackert hus era vänner har! Såg jag en av dina fina tavlor där på ena bilden oxå?;)

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Halloj Sötis!
  Hoppas allt är bra med er!

  "Pekkaheinon", haha;) Den är inte tvättad än men har klarat sig ganska bra under vintern, liite färg har skavts av men det får man väl kalla shabby chic:) Pappa tog sig en tur i den idag när han o min kusin Kyösti spanade in våra ägor.

  Ha det gött,

  Kraam o godnatt från oss Kråkisar

  SvaraRadera
 3. 25 grader och en mojito på balkongen låter inte helt fel! Är ni långt bort ifrån det nere i Jönköping? Jag satt faktiskt ute på vår bro i lördags (vi har ju ingen balkong med sol) och drack ett glas rödvin, det var sååå härligt! Och så idag så kom den nedrans snön igen. Jag blir galen på detta! Vi måste nog börja leta oss söderut tror jag!

  Jag har sökt 4 tjänster varav två utav dem är 1 mil åt väst och en är 1 mil öst om oss. Sen är det även en tjänst här i Mörsil, som jag tror att jag hoppas att jag får. Men som du skriver så är jag rädd att det blir problem med E. De har däremot två avdelningar på förskolan här i byn, så "förhoppningsvis" hamnar vi inte på en och samma. Som mamma önskar jag ju självklart få vara med E, men jag tror kanske inte att det är det bästa för varken Ebba eller mig ;)

  Hur går det för dig på jobbet Malin? Är det fortf. lika jobbigt?
  Och hur går det för lilla tösen på dagis? Trivs hon som fisken i vattnet med alla barnen? :)

  Ha det underbart!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. OMG så fint!! Helt klart ett repotagehem att gotta sig åt, vill bara se mer!

  Jag saknar dig med, maila mig på livetibyn@telia.com så kommer lösenordet. Hittar inte din mail. Jag såg ditt mess inne hos Anna.

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 5. Vi åker fredg 4:e maj så vi hinner höras innan kan jag tänka mig. Jag ska blogga som vanligt från Mallorca :0)

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 6. ;0) Glad på den bilden men första ombytena jag gjorde såg jag ut som en citron på...(nervös).

  ~Ingrid

  SvaraRadera