torsdag 1 mars 2012

Livet rullar på


Inte mkt liv här inne från mitt håll, men det är så mkt annat som händer och sker så bloggeriet är satt på undantag (plus att det kommer upp ngn störig jädra verifyruta heeeela tiden som jag blir galen på).
Jag har nu jobbat i två månader och det har gått bra med vetskapen att Inez och Philip har skoj tillsammans och äter, skiter, sover precis som man ska göra om dagarna plus lek och promenader osv, men nu börjar ju nästa kapitel i vårt liv med barn och det är ju DAGIS !!! P får sköta inskolningen för jag gråter bara jag tänker tanken på att min älskade lilla skitunge ska vara på en instutition med 12 andra barn, många timmar och ha roligt med andra, vara ledsen med andra, få tröst och förhoppningsvis kärlek av andra, lära sig nya saker med andra, göra framsteg med andra - alltså leva en stor del av livet med andra än mig och sin pappa.
Jag blir tokig och olycklig.
Övrigt i livet nu är en pågående Cambridge-kur, kan inte rekommendera det till någon på denna jord, hatar varje sekund av den men känner att den är nödvändig för att jag ska kunna bryta lite dåliga mönster i min mathållning ( läs godis-hållning)
Samt att min Iphone blev duktigt dränkt ikväll i min handväska av 700 ml vatten som läckt ur min shake-flaska.
Jag går å lägger mig istället.

3 kommentarer:

 1. Uscha jag lider med dig Malin! Jag gruvar mig fruktansvärt mycket tills den dagen E ska skolas in...och jag får ONT I MAGEN när jag läser hur du mår och känner inför Inez inskolning. Men det kommer gå bra, alla andra föräldrar klarar det ju på något vis så varför ska inte vi, starka som vi är, klara av det? Men fy fasiken...huga huga!

  Duktig du är med Cambridge! Hur länge har du tänkt hålla på? Jag skulle också behöva mig en rengöring! Uscha, den här jäkla gelémagen från Ebba har bannemej inte försvunnit än och jag blir tokig! Kan väl inte påstå att jag försökt få bort den heller. Tänkte ju att den liksom hux flux bara skulle försvinna, lika som den kom! ;)

  STYRKEKRAMAR till dig Malin!

  SvaraRadera
 2. Hej Hopp! Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!
  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 3. Oj, är hon redan så stor att hon ska börja på dagis. Tiden går snabbt när man har små barn.
  Ta vara på allt roligt som händer nu med lilla Inez. I juni blir det en tur till Jkpg för mej, då min dotter tar sin examen som sjuksköterska. Måste ju vara med då.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera