måndag 30 april 2012

Long time, no see

Oj vad dagarna går och vad lite man hinner med när prion är 1: Inez och Philip 2: jobb 100% 3: familj och vänner 4: hemmet 5: mig själv öhh?!
Bloggen hamnar på plats 89 ungefär.
Inez går på dagis med bravur, har lärt sig att vinka, klappa händerna, äta med sked och gaffel (sådär bra) dricka ur mugg (se bestickbetyget) samt målat en och annan teckning. (bland annat en som bestod av streck, fjädrar och lim - och den hette ... mamma !!! ) Hon är bäst.
Med dagis kommer baciller och vi har varit hemma i feber och snor i en vecka men det känns inte som faran är över ännu, mkt riv i halsen och rinnande näsa på både mor och dotter. Ikväll är det tvafton och ingen valborgsbrasa som gäller för oss, har tankat hem Game of thronesavsnitt som precis visats i USA men det är ju ingen text på dem så det är skitsvårt att haja vad de säger alltid, får fråga Philip hela tiden (det märks att det är 20 år sedan jag slutade gymnasiet)
i övrigt inget nytt under solen mer än att vi längtar efter sol.

Inez fick ju en baddräkt på senaste Pomp de Luxpartyt (älskar deras kläder) och det vore ju nice att åka till simhallen någon dag när bacillerna har lämnat våra arma kroppar och provbada i den lite inför sommarplurret i Vättern.

5 kommentarer:

 1. Halloj M!
  Klart söt-Inez ska ha en baddräkt från Pomp de Lux, vilka supersnygga barnkläder de har! (moster har kikat för Vera o Agnes räkning;))

  Kosläppet var kul igår, fast attans vad kallt det var, vi frös ända in i märgen där vi stod i tunna jackor..Tindra har sagt sig ha koskräck, hoppas den har botats lite nu, vi ska ju till min kusin J i Finland i sommar som bor på bondgård med kor;)

  Hälsa din P o gulletösen,

  Kraam J

  SvaraRadera
 2. Du är underbar!
  Vi vill åka till simhallen inom kort.
  Puss

  SvaraRadera
 3. Åh jag hoppas att du har rätt Malin. Jag hoppas värmen och energin kommer snart! Det är ju förbaskat jobbigt att gå runt som en zombie hela dagarna ;)
  Men vad härligt att P och I kan komma och hälsa på lite då och då och stilla ditt Inez-behov! :) Det finns väl inget bättre än att få pussa på de små? Som du säger, de är ju verkligen vårt allt våra små flickebarn :)

  Hoppas ni har haft en mysig helg!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 4. Raring! Vet du att jag tänkte på det men sen kände jag att jag kunde inte dra runt Helena till alla mina fina bloggvänner hihi. Men huh vad kul det skulle ha varit. STOOOOr kram A

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte riktigt vart jag ska svara dig när du kommenterar min blogg, så alla svar hamnar visst här ;)

  Ha ha ha! Nemen visst är det tråkigt me kläder? Eller nej egentligen inte - jag ÄLSKAR kläder och har lite svårt att inte köpa dem. Men sen Bebban dök ut så sitter verkligen ingenting bra längre på den här sladdriga kroppen! Och kanske är det bra, blir mer cash kvar i plånboken då ;) Har du nå tips på hur man får bort dallret Malin? Jag blir tooookig! Måste ta tag i detta nu när studierna är slut och orken kanske hittas igen.

  Ojsan hejsan hoppsan! Inez är verkligen en bigfoot (men den sötaste dessutom!). E har fortfarande 18-19..men börjar tro att det börjar bli för smått. Får se om hon kan ha sandalerna eller om det blir byte av dem till större stl.

  SvaraRadera