söndag 21 november 2010

Och en till


Vilken respons jag fick på min galleriblogg när Agneta med sin Wabi Sabi-blogg visade ett gäng av mina tavlor, hon har hur många besökare som helst och det var många som klickade vidare till mina sidor. Det går att sprida mkt roligt i bloggvärlden. Tack för ditt fina inlägg i fredags Agneta.
Och idag visade Anne på sin Stjärnor och Champagne-blogg upp en tavla som hon vunnit hos mig för ca tusen månader sen och med den visningen på hennes mkt välbesökta sida så rusade besöksantalet upp ordentligt på min sida oxå. Tack fina Anne, hoppas att den kommer pryda ngn vägg i ditt nya hem.

Så idag gjorde jag en till tavla bara för att inspirationen infann sig (har varit dåligt med det pga av bebismage och rump/ryggont)
Vi har kollat på ett hus idag oxå som vi verkligen vill ha, mäklaren ringer i morgon så vi får väl lägga ett bud och hoppas på tur.
Ha det gott !

5 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Vad kul med lite reklam till din blogg o ljuvliga hemsida för tavlorna:)

  Attans vad nyfiken jag blev på huset ni kikat på, håller alla tummar o tår att det blir ert!! :)

  Här är vi nyss hemkomna från en helg på The Reef badhotell i Fredrikshamn, är helt slut, hihi!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Nu har jag (och P som oxå ville se;)) spanat in huset! Det är ju jättestort o fint! Kommer bli väldigt "crisp" med lite vit färg o en sån utsikt, suck!! Det ska ni bara ha:)

  På The Reef fanns det både bubbelpooler o ångbastu och en låång vattenrutschbana som jag INTE provade(däremot åkte P o tjejerna säkert 10 ggr).

  Klart P ska tömma lådan nu när du är i ett "välsignat tillstånd":)

  Gösta o Elvira var ensamma hemma medans vi var borta, gissa om Gösta fick araben när han inte fick gå ut igår morse, hihi! I förmiddags var syrran o Vera här o kollade till dem o släppte ut Gösta o lekte lite med Elvira.
  Det var bra, jag hade såå dåligt samvete för att de satt här alldeles ensamma..

  Vad skönt att du är sjukskriven hela december, det hade väl blivit väl tungt att jobba nu när du har ont..

  Kraam o god natt!

  Kråkan

  SvaraRadera
 3. Popped over from wabi sabi. Wonderful blog! -j

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin text! Hoppas du lyckas bättre med lussebullsbakningen än mig!:) Va kul med huset! Hoppas det går bra! :)

  SvaraRadera
 5. Ja men Du är jag bara bäst Malin. Dessutom är Du en sanslöst fin människa som sprider värme och kärlek bara genom att 'dyka upp' då och då. Jag är så lycklig över mina alster. Det verkar som om folk diggar Dina ting hjärtat!

  Jag tänker alltid på Dig när jag läser ett ordspråk som inte är så vanligt! jag kommer att bli Din hovleverantör från och med nu!

  Love

  Agneta

  SvaraRadera