måndag 1 november 2010

Hemma från Sthlm
Åkte upp på lördagsmorgonen för att P skulle gå på fäktmöte, och så att jag skulle få lite miljöombyte efter en vecka i sängen, så vid 12 var jag på plats i Sthlm city för en shoppingtur och de första jag springer på är min arbetskamrat m. dotter på H&M home och då känns världen ganska liten. Men lite trevlig shopping där och sedan vidare till Kreatima som byter lokal och hade slut på precis allt jag ville ha förrutom ett guldpigment som kostade skjortan men eftersom jag hade spenderbyxorna på så fick det bli en sådan ändå.
Sen in på Krabat där jag hittade min favvo-kaninlampa som jag bestämt sedan flera år att jag ska ha om jag får barn så då köpte jag den med även om det är lite tidigt.
Hittade skitsnygga kuddar på Bruka men har inte bestämt vilka ränder jag vill ha ( vill nog ha allihop ) så de tar jag nästa gång.
Lite Lussethé från NK medsmak av saffran, chili och apelsin bidde det oxå.
Sen fick jag foglossning och då var det inte roligt i Stockholm längre !

2 kommentarer:

 1. Hej Sweetie-Malin!
  Vad kul med shopping i huvudstaden:) (förutom foglossningen då!) Den där kaninlampan är så fin! O Bruka kuddarna..vill oxå ha;)

  Ja, du har rätt, Peter är alldeles för lång för Vera;)Dagen innan hade hon sagt till syrran att hon skulle gifta sig med moster Nenne (som hon kallar mig), hihi! Hon är ombytlig, Peter kanske är glömd idag:)

  Ha det bra o klappa Bebbemagen från mig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Kan tänka mej att det var roligt med lite shopping i storstaden. Hoppas du mår bra nu.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera