torsdag 18 november 2010

Har gjort en tavla

Senaste skapelsen med en text som kanske inte passar mig just nu men en vacker dag ska jag oxå känna så här he he, jag tycker att Kenta var lite skön iallafall. Sök på honom på Youtube så får ni höra hela låten.

6 kommentarer:

 1. Snyggt! Man kanske inte behöver känna sig så för att ha tavlan...man kanske blir stark av att läsa texten! :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hello dear!
  Cool o snygg tavla! Tyckte väl att jag kände igen texten när jag kikade på bilderna först:)

  Bollkuddarna får förpassas upp på vinden när julkuddarna kommer fram;)

  Du skulle sett Elvira o Gösta i soffan igår kväll där de låg o sov med tassarna på varandra, rätt som det var började Elvira rota efter tuttar på Göstas mage, hihi!Det såg ganska kul ut:)

  Ha en bra helg Vännen!

  Kraam Kråkan

  SvaraRadera
 3. Hej igen Vännen!
  Var precis inne hos Agneta/Wabi Sabi! Åh vad kul att hon gjort ett inlägg om dina ljuvliga tavlor!! (och den med Kari Tapio text kom med, hihi!)

  Ha en skön kväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Malin, jag är helt sanslöst KÄR i mina tavlor som Du har gjort till mig. Jag tog mig friheten att lägga in lite bilder från Ditt galleri, och hoppas det är ok. Jag ville gärna fråga Dig personligen, men skall skriva ett mail i stället. Jag bara dog av glädje när jag såg vad Du hade åstadkommit till min svärdotters fölse' och min egna lilla tavla.... Jag blev så himla rörd och lycklig och hoppas som sagt att det är ok att jag visar Dina tavlor!

  Love

  Agneta

  SvaraRadera
 5. Snäckan , snäckan såå fin...Inte kul det du skrev hos mig att du inte mår så bra,håller tummarna för dig vännen:). Jotack har allt fått ett brev på posten och undrade sjutton vad det var eftersom vi skickade efter en jacka till maken på stadiums hemsida men den hade vi ju redan hämtat ut i butik och jag trodde att dom hade blivit helknäppa. Och idag var jag allt på Ica för att handla mat. Men tror du att Anne hade med sig lappen till paktet???? Näedå...Men imorgon skall jag åka och hämta. Imorgon kommer dn på bloggen:) Stor kram A

  SvaraRadera
 6. Hej,
  precis som du skrev så såg jag Annes tavla på hennes blogg. Är så roligt att bli tipsad om nya bloggar, som din.
  Kentas låt lyssnar jag ofta på, till mina barns förtret ("vad är det här för en skitlåt, mamma").
  Underbart att se texten på din tavla.
  Hälsningar
  Fia

  SvaraRadera