tisdag 21 september 2010

Nu är resan för hösten bokad


Jag och P har en liten tradition att åka på charter på hösten när det börjar bli mörkt och regnigt och hittills har vi varit i: Turkiet, Lanzarote, Kreta, Mallorca och i år hade vi återigen tänkt åka till Cypern men de resorna tar slut innan de kommit ner under femtusen så det blev Zakynthos istället.
Jag är ju en riktig Greklands-lover så det känns perfekt, hade Tunisien som ett option oxå men aphjärna och åsnepenis eller vad de nu äter där nere kändes inte lockande. ( jag skojar bara, jag har inte en aning om vad de har på menyn men det känns säkrare med grekisk mat i mitt tillstånd)
Så denna vecka blir det åka av här hemma, tvätta, packa och jobba till 20 på kvällarna och sen iväg på fredag morgon kl 06 från Arlanda och ner till värmen.
Life is good idag med !

5 kommentarer:

 1. Åh va härligt med en höstresa!..förut åkte vi jämt september-oktober oxå, perfekt tid att åka..värmen var lagom då!..nu har vi inte rest på evigheter...ju längre tiden går mellan resorna desto mindre blir behovet tycker jag. Är jag van att resa så får jag mersmak och vill resa hela tiden :) Tack för awarden här nedan! Ska se vad jag kan klura ihop! Hoppas det är bra med dig och magen! Kram

  SvaraRadera
 2. Låter myyysigt med en höstresa! Zakynthos har jag kikat på i resekataloger, verkar fint där:)
  (o framför allt soligare o varmare än här)
  Vad gött ni ska ha det du, P o Bebben i magen:)

  Ska jag skicka upp Gösta att babysitta Uno o gänget?? ;)

  Vi hörs!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag har köpt en kattskylt åt dig, den kostar 65 kr och så porto då förstås. Du kan maila mig med adress och så.

  Lyllos er, att resa är verkligen underbart!

  ~Ingrid

  SvaraRadera
 4. Lovely och egentligen hade du inte behövt oroa dig för det tunisiska köket, det är riktigt bra och gott, men grek-käk är bra det med. Sola, gotta och var rädd om er alla tre. Hoppas du slipper ont och bara får njuta massor!!!

  Kraaam!

  SvaraRadera
 5. Ha en superhärlig resa m & p!! Jag är inte alls avundsjuk utan ser fram emot en underbar vecka i min blåa tröja:(

  pusskram Lovis

  SvaraRadera