tisdag 7 september 2010

Jag gillar som bara den ...


... att vara ledig, att laga lunch till min man och min söta föräldrar, gå på stan å shoppa lite, och som grädde på moset har solen lyst och tom värmt idag så summa sumarum - life is good !
På Elegansia hittade jag nya kuddfodral från SIA med roliga texter på, köpte en till att börja med, får se vad Philip tycker om den - den är ju till honom!
Sista bilden är riktigt grouse, det är vår bulimiker-katt Tjocke-Ethan som äter det snabbaste han kan, dricker lika fort och mkt och sedan hör man det där karaktäristiska kräket - ganska mänskligt ljud uhuu, uhuu, uhuu och det här var den största han någonsin gjort.
Kul att han är bra på ngt ?! i morse var jag inte glad på han, kom in i sängen och skvätte revirpiss på alla kuddarna !!! Han är steriliserad sen hundra år tillbaka så jag vet inte vad han fick för sig, han var rädd för mig hela dagen sen för jäklar vad snabbt han flög ur sängen.
Bläk.

3 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Men stackars Ethan vad han spyr!! Det där var en riktig blaffa som kom ur honom ju! Han verkar inte riktigt vara i form?? ;)

  Vilken snygg kudde, klart Philip kommer gilla den!
  Jag drömde förresten att din Philip hade lämnat en kommentar på min blogg där han skrev att ni köpt hus!! Hihi:)

  Ha en bra dag!

  kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Malin, snälla.... Det var ju ett sånt skönt inlägg ända tills jag såg... och jag som är en sån äckelmagare.

  Kudden var underbar men sedan smet jag raskt ut från ulket!

  Agneta ;)

  SvaraRadera
 3. Men usch för allt med katten!!
  Men gud så fin kudden var! de måste jag kika in!
  Kram på dig! :)

  SvaraRadera