onsdag 1 september 2010

Jäkla spykråkor
Vi har tre katter som vi älskar och behandlar som bebisar nästintills men ibland avskyr jag dem !!!
Vaknade i morse av att det karaktäristiska kräkljudet från Gobi kom ifrån vardagsrummet och det låter som ett gummiband som dras i halsen på honom och normalt sett brukar det vara vattenpölar som kommer upp ur honom eftersom han har kattanorexi men inte då, utan mörka gall-och matfyllda spyor på den vita mattan !!!
Hjälp mig, behöver tips på hur jag ska få bort fläckarna (kan tänka mig att de sjunkit in djupt ner i raggen (grön/brunt å härligt)

4 kommentarer:

 1. Men stackars spy-Gobi!! O stackars din vita matta..hmm, det blir en utmaning att få bort de där gallfläckarna..kan man lämna in den på kem??!

  Vad fint du gjort det på spiselkransen förresten, I like!

  Kraam J

  SvaraRadera
 2. Kolla Biltema om de har klädselschampo. Spraja på fläckarna så det blir skummigt, låt torka och dammsuga bort bläket. Gissa vem som har två spykråkor??

  SvaraRadera
 3. Hej! Låter som ett bra tips från Linda. Inte roligt när katterna gör så där. Varför ska det alltid bli på mattor och inte bredvid.
  Vi var till svärmor i S-ryd + 2 svågrar. Det blir inte så ofta vi åker eftersom det är ganska långt. Annars finns nog inte mycket kul där. Verkade lika dött som i andra småsamhällen.
  Ha det så gott nu.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ja jag vet inte?? Har ju en hund som låter som att hon skall dö när hon kräks:). Hoppas att det löser sig raring. Vad jag har missat hos dig, ridning och tjejfest och grejer...Hoppas att ni mår bra och ja vem vet kanske spa i Vadstena hihi:) Ha det bäst kramkram Anne

  SvaraRadera