onsdag 15 september 2010

Konstiga dagar ...

... har man ju ibland och igår var en sådan dag. Hade en tid för fvp inbokad och det var ju ett beslut av egen fri vilja men det hjälper inte när man är rädd för både ingreppet och resultatet.
På monitorn sprattlade bebisen och såg så fin ut men när det var dags för sprutan så blundade jag medan tårarna började komma och jag var spänd som en fjäder.
Första försöket gick inte så bra för vinkeln var fel och sprutan för kort och jag tänkte - fan, jävla klåpare och så grinade jag lite till, sen tog de en längre nål och då blev det rätt på en gång och de fick ut det de behövde.
Efter detta "hemska" så åt vi frukost på Johans och sen åkte jag hem med Hus&Hem, choklad och sura godisar och kröp ner i bädden, och mådde pyton hela dagen.
Allt gick ju bra ändå fast jag är lite dramatisk och självömkande (men sån är jag)

4 kommentarer:

 1. Skönt att det är gjort, vad duktig du var Vännen!! sprutor är såå läbbiga, vad modig du var:)

  Ha en bra dag!

  Kraam Kråkan

  SvaraRadera
 2. Frivilligt eller ej, klart du får lov att vara rädd och tycka det är obehagligt.
  Dramaqueen eller ej, du var tuff som fixade det. När får ni besked på provet?
  Kramar om och tycker du är världens tuffaste dramatiker! Så det så!!!

  SvaraRadera
 3. Vännen då!!!! Jag har aldrig tagit en sådan spruta.Kan tänka mig att du ilsknade till, jag hade säkert bara lett åt dom och inte sagt något feg som jag är men inte rädd för sprutor. Åhh vad spännande att få följa din graviditet.
  Ha det gott och var rädd om dig/ Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Hej!:) Har inte sett det förrän nu...att ni ska ha barn! Va kul! Grattis!! :) Jag skulle oxå varit skraj för sprutan! Hoppas ni får en härlig helg! Kram

  SvaraRadera