fredag 25 september 2009

Skavlan är en tönt
Har kollat på Skavlans pinsamma intervjuteknik som går ut på att komma med påståenden och skandalsökeri och han lyckades sumpa intervjun både med Anna Anka och JayCe.
I Ankas fall var det ju bara upprepningar av alla rubriker från tidningarna och tv programmet, inget försök att få svar på hur Anna skulle ha varit utan pengar, utan rik man osv.
Och i JayC´s fall var det riktigt töntiga frågor om hur det kändes att deala knark och om han var lik sin pappa - jag tror att världens störste hiphop artist inte är ett dugg intresserad av att diskutera det i svensk/norsk familjetv utan hade nog hellre diskuterat sitt musikarbete, sina många företag och även stora engagemang för ungdomar i New York - men inte några relevanta frågor utan Skavlan vill cementera fördomarna om färgade, knark och hiphop.
Det mest intressanta var interaktionen mellan Schyffert, JayC och den unga jazzsångerskan - där uppstod ett möte ! Uppriktig nyfikenhet och skämtfull stämning.
Yada yada, bilderna är på min nyinköpta ljusstake från Byarums bruk här utanför Jönköping, den kostade 10:- på Tradera och mer än tiodubbelt på riktigt.
Den är najsebajse ( och jag är tröttflamsig)

1 kommentar:

 1. Hello M!
  Håller med dig, Skavlan var lite mesig igår..kunde ställt andra frågor till både JayCe o Mrs Duck..

  Vilken fin ljusstake från Byarums Bruk (anrikt märke tycker jag!)du fick tag på till verkligt fyndpris!!

  Näe, sålde inte Kockumsljusstaken! Det blev mest "gammalt krafs" vi haft liggande på vinden..typ Tindras urväxta kläder (hon vill inte ha grejer med Hello Kitty på längre, hon tycker de är för mindre barn. Hon är ju stor tjej nu;))och fula prydnadssaker o sånt:)

  Ha en skön kväll,

  (satte i mig över halva påsen med rosa rattar*fniss*)

  kramis Jenny

  SvaraRadera