torsdag 24 september 2009

Ska vi starta ett företag ihop girls?!


Den här storyn fick jag av min bästa kompis Anna som bor på Kreta, och den är så söt,


Att läsa i Bristol Evening Post nyligen: Utanför Bristol Zoo ligger det en parkering med plats för 150 bilar och 8 lastbilar. Den har varit bemannad sex dagar i veckan i 23 (!) år av samma charmerande och väldigt vänliga parkeringsvakt med sin biljettmaskin. Avgiften är £1 per bil och £5 per lastbil. Förra måndagen dök han inte upp på sin arbetsplats, så Bristol Zoo management ringde Bristol Citys kommun för att be dem skicka en reserv p.g.a. parkeringsstrul. Kommunen sade att bilparkeringen inte var deras ansvar. Bristol Zoo frågade om inte parkeringsvakten var anställd av kommunen? "Vilken parkeringsvakt" svarade kommunen... Mannen är nu försvunnen från sin bostad efter att ha tagit ut dagliga parkeringsavgifter på ca. £400/dag de senaste 23 åren... Ihopräknat är det ca 47 miljoner kr med dagens valutakurs... Varför inte starta eget? Ikeas parkering, ska vi gå ihop ett gäng?

3 kommentarer:

 1. Hej Malin!!

  Härlig historia!!
  Ja jag kan gå med, här i Göteborg har vi ju 2 IKEA.
  Gekås är heller ingen dålig parkering...

  Ha en härlig fredag.
  Kram kram.

  SvaraRadera
 2. Halloj Malin!
  Ja, ingen dålig historia det där, de pratade om den på Rix morgonzoo häromdagen (lyssnar alltid på dem när jag åker till jobbet).
  Klart vi ska starta eget;) Utanför A6 i Jönköping kanske eller IKEA här i Göteborg, hihi!

  Ha en sköön helg,
  Hälsa Pannkakan!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hi,hi...så söt historia, Japp jag är gärna med på dina planer = )!!! Stöder även dig i dina tankar om FRIÅR, hade varit underbart!

  Ha en skön helg!
  Kram L-L

  SvaraRadera