måndag 31 oktober 2011

Livet går vidare


Nu har det gått några dagar utan Gobi och det är tråkigt men känns ändå mest bara varmt i hjärtat när jag tänker på lillkissen. Tack för era fina kommentarer, känns trösterikt att ni bryr er och förstår vad det handlar om.
Helgen har flutit på utan att vi gjort något speciellt mer än en tur mot Gränna, tittade in i Siggarpsboden men det var just inget att ha förrutom jättefina plädar från Gripsholm och lite goda doftljus, men fina hästar i hagarna utanför och landskapet i full höstskrud med sprakande orangea, gula, röda och lite gröna inslag. Givetvis hade vi glömt kameran hemma.
Sedan åt vi Souvlaki på restaurangen En Italienare Och En Grek i Jönköping och Inez smakade på allting med stor nyfikenhet och god aptit, tapenade, tzatziki, kött och en riktigt sur citronskiva är precis vad som rekomenderas från BVC eller?
Vintertiden verkade inte bekomma Inez idag iallafall, åt en flaska mjölk vid sju, somnade om till halv tio, duktig unge. Och efter lunch blir det sångstund och julklappsskapande på öppna förskolan, det är skitskoj där tycker Inez.
Idag tänker jag mycket på två flickor i USA som ska ha skitkul, hej Linda och Åsa, och jag tänker oxå mkt på min kära granne vars bebis var sjuk igår - hoppas att allt är bra med er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar